vrijdag 11 maart 2011

Reële kans op huisvesting voor FemArtMuseum


Het FemArtMuseum staat op nummer 1 als mogelijke huurder van de begane grond Prinsengracht 473 in Amsterdam. (Op de foto het huis bij de derde boom vanaf links). De ruimte komt vrij op 1 september 2011. Deze bestaat uit 2 delen: een grote ruimte van 123 m2 en een kleine, wat hoger gelegen, ruimte van 38 m2. De verhuurder is de Stichting Felix Meritis. Directeur en staf van Felix Meritis willen graag dat het FemArtMuseum deze ruimte huurt omdat zij een positieve wisselwerking verwachten. De ruimte is voor een museum klein: 161 m2, maar de locatie is top: Prinsengracht, tegenover de Elandsgracht, met binnendoor een gang naar Felix Meritis en haar foyer, ingang Keizersgracht.

Bestuur en directie van het FemArtMuseum zijn aan het onderzoeken of deze ruimte voor het FemArtMuseum als startlocatie, voor een periode van 5 jaar, een goede en haalbare kaart is. Het is kort dag: de beslissing moet vallen op 14 april 2011. Wij komen voor die tijd, indien wij meer zicht hebben op de haalbaarheid, bij U terug met het verzoek om een toezegging te doen voor een donatie voor de huur van Prinsengracht 473.

Mocht U nu al op voorhand een toezegging willen doen dan kunt U de donateurskaart die op onze website www.femartmuseum.com (zie: support, donateurskaart) staat, invullen en terugsturen naar het daarop genoemde adres. De donatie wordt alleen dan geïnd als het huren doorgaat. Een toezegging nu al kan helpen de beslissing positief te beïnvloeden.

Freda Dröes, directeur FemArtMuseum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten